John Stamos speelt Grey’s Anatomy na voor het goede doel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John Stamos speelt Grey’s Anatomy na voor het goede doel

John Stamos speelt Grey’s Anatomy na voor het goede doel

|
|

Laatste update:

Mocht Ellen Pompeo ooit stoppen met Grey’s Anatomy, dan staat John Stamos te trappelen om haar rol over te nemen. Dat bewees de Fuller House-acteur tijdens een bezoek aan het kinderziekenhuis voor het goede doel!

Hart onder de riem

John Stamos was onlangs te gast in het Memorial Care Miller Children’s and Women’s Hospital. Hij bezocht het ziekenhuis met Josh Peck, zijn tegenspeler uit de comedyserie Grandfathered. Dit doen zij ieder jaar rond kersttijd om de verpleegsters in het zonnetje te zetten en de patiënten een hart onder de riem te steken. Dit jaar deden de bevriende acteurs dit onder meer door een scène uit de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy na te spelen!

Lachers

De acteurs kregen daarbij hulp van een van de patiënten, Carter Hall. Stamos speelt niemand minder dan dokter Meredith Grey, terwijl Peck en Hall respectievelijk de rollen van Arizona Robbins en Alex Karev voor hun rekening nemen. Vorig jaar bezocht de Fuller House-acteur hetzelfde ziekenhuis. Toen kreeg hij onder meer de lachers op de hand door een ex-vriendje van een van de patiëntjes te bellen om te vertellen dat hij een oen was geweest om het uit te maken!

Het derde seizoen van Fuller House staat sinds vrijdag op Netflix.

Lees verder