John Lithgow gecast in Pitch Perfect 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John Lithgow gecast in Pitch Perfect 3

John Lithgow gecast in Pitch Perfect 3

|
|

Laatste update:

In de derde film van de a cappella-saga Pitch Perfect is niemand minder dan acteur John Lithgow gecast. Niet als één van de Barden Bellas nemen we aan…

In Pitch Perfect 3 zijn zangvogels Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Brittany Snow en Rebel Wilson weer van de partij. Naast Elizabeth Banks (The Hunger Games) en Ruby Rose (Orange is the New Black) is nu ook acteur John Lithgow officieel aan de cast toegevoegd. Dat meldt Variety

Wie Lithgow precies gaat spelen is nog niet bekend, maar een kersverse Barden Bella zit er waarschijnlijk niet in. Lithgow won recentelijk een Screen Actors Guild award voor zijn rol als Winston Churchill in Netflix’s The Crown.

Pitch Perfect 3

In 2015 werd bekend dat de Bellas terug zouden komen voor een derde muzikaal filmspektakel en vorige maand gingen eindelijk de opnames van start. 

De release van Pitch Perfect 3 stond oorspronkelijk gepland voor juli 2017. Nu gaat de musical het rondom de feestdagen opnemen tegen Star Wars VIII: de film draait vanaf 21 december in de bioscoop.

Lees verder