John De Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John De Mol
SBSReality

John de Mol verkoopt dit TV-programma aan het buitenland...

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

John de Mol heeft Million Dollar Island verkocht. Voor een million dollar deal? Wie kan het zeggen? Maar knap is het wel, want SBS6 heeft nog niet eens één aflevering van het survival realityprogramma uitgezonden. Toch heeft de Amerikaanse zender NBC de rechten al gekocht, zo melden het ANP en RTL Boulevard. 

 

Meerdere Amerikaanse zenders

Talpa heeft Mllion Dollar Island aan meerdere zenders gepresenteerd in de Verenigde Staten, waarna verschillende partijen interesse zouden hebben getoond. Uiteindelijk hebben John en zijn medewerkers gekozen voor NBC. En dat is niet geheel een verrassing. NBC is immers de zender die ook The Voice over de Atlantische Oceaan heeft getrokken. 

Next level survival

Zie je het al voor je, 100 deelnemers op een onbewoond eiland? SBS6 kondigde Million Dollar Island aan als een "next level survivalprogramma". De 100 deelnemers krijgen allemaal een polsbandje ter waarde van 10.000 euro, die ze weer verliezen zodra ze het eiland verlaten. De winnaar gaat er uiteindelijk met 1 miljoen euro aan prijzengeld vandoor. In Nederland wordt het programma gepresenteerd door oud-judoka Dennis van der Geest. Er schijnen trouwens ook liefdessetjes te ontstaan... 

 

Million Dollar Island wordt waarschijnlijk aankomende herfst in de Verenigde Staten uitgezonden. 

 

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart 21.30 te zien bij SBS6 en één uur na de uitzending ook te streamen via Amazon Prime. 

Lees verder