John de Mol, Dansmarathon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John de Mol, Dansmarathon

Hoe leuk: John de Mol komt met bijzondere dansshow!

|
|

Laatste update:

Vergeet So You Think You Can Dance en Dance Dance Dance, want binnenkort staat er weer een hele andere dansshow voor ons klaar. John de Mol brengt namelijk na negen jaar eindelijk het bijzondere programma Dansmarathon op de buis. 

Er gaat hiermee een langgekoesterde wens van John de Mol in vervulling. De mediamagnaat wilde deze show namelijk al in 2012 lanceren, maar toen durfde geen zender het aan om de hele programmering op te schuiven.

Non-stop dansen

Eén ding is duidelijk: de aankomende show is niet voor mensen die 'zomaar' van wat dansen in de club houden, maar puur voor de echte professionals. Het is namelijk de bedoeling dat de deelnemers van De VriendenLoterij Dansmarathon ruim 50 uur lang non-stop hun heupen laten bewegen. En ja, al hun dansbewegingen zijn in een langdurige live-uitzending op tv te zien.

Geldprijs winnen

Alles wordt dan ook uit de kast gehaald om zo lang mogelijk tv te kunnen maken: diverse dj's krijgen de kans om wat plaatjes te draaien en diverse artiesten mogen de dansende koppels vocaal begeleiden. Het stel dat het langst op de dansvloer staat (en dat kan misschien wel 70 uur duren), wint uiteindelijk een grote geldprijs. Dat belooft wat!

We hebben een podcast met kijktips!

Dansshow in coronatijd

Het is helaas nog niet bekend wanneer we de dansshow precies kunnen bekijken, maar John de Mol laat er duidelijk geen gras meer over groeien. De zender benadrukt namelijk dat het coronaprotocol tijdens de opnames in achting wordt genomen, dus heel lang kan het toch niet meer duren? 

Lees verder