Frank en Rogier

Veronica Superguide logo
Frank en Rogier

Johan Derksen geen fan van Frank en Rogier: 'Zo’n vreselijk ventje'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na Paleis voor een Prikkie waarin huizen werden opgeknapt, schieten Frank en Rogier tegenwoordig noodlijdende B&B’s te hulp in Checken in. Helaas vallen hun programma’s niet bij iedereen in de smaak… Onder die critici ook Johan Derksen, die vooral Rogier een “vreselijk ventje” vindt!

"Dat jonge gastje vind ik zo'n eikeltje"

Johan Derksen wist tijdens de meest recente aflevering van Veronica Inside (VI) weer behoorlijk wat mensen tegen de haren in te strijken. Onder de mensen die het ditmaal moesten ontgelden, vinden we ook Rogier Smit en Frank Jansen, bekend van Paleis voor een Prikkie en Checken in. Of nou ja, eigenlijk richt de irritatie van Johan zich vooral op Rogier… "Dat jonge jongetje heeft iets hysterisch, hè? Dat vind ik zo'n vreselijk ventje." Johan besluit in zijn rant ook het leeftijdsverschil tussen Frank en Rogier nog even aan te halen: "Die ouwe valt op jonge jongens. Maar dat jonge gastje vind ik zo'n eikeltje."

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Frank en Rogier verkeren in relatiecrisis?

Het mag duidelijk zijn: Johan heeft een duidelijke mening over Frank en Rogier. Opvallend genoeg kijkt hij echter nooit écht naar Paleis voor een Prikkie en Checken In: "Ik kom er weleens langs. Je zit weleens te zappen en dan zie je ze en denk je: wat is dit voor onzin?" Johan vindt dat echter ook helemaal niet nodig om een mening te vormen! Zo blijkt wel uit zijn mening over Martien Meiland: "Ik heb bijvoorbeeld de Meilandjes nog nooit gezien, maar ik kan de tv niet aanzetten of die griezel met dat tafellaken zit in beeld." 

Ach, waarschijnlijk zal het Frank en Rogier hoe dan ook een worst zijn! Die hebben volgens de geruchten wel wat anders aan hun hoofd, zoals een relatiecrisis en een spionageschandaal… O, en dan zoeken ze naar verluidt ook nog eens een huisgenoot!

Lees verder