johan derksen vandaag inside sbs talpa rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johan derksen vandaag inside sbs talpa rtl boulevard
TVRTLSBSVI

'Johan Derksen verdient 800.000 euro'; wil geen salarisverhoging

|
|

Laatste update:

Vandaag Inside is terug! Mede dankzij smaakmaker Johan Derksen is het programma meteen weer een groot succes. Toch wil hij geen salarisverhoging: “Vind dat we hier heel veel geld verdienen.

Salarisverhoging

Afgelopen maandag ging Vandaag Inside weer van start – met een spraakmakende uitzending! En dat was broodnodig voor het noodlijdende SBS6. Een van de succesfactoren van Vandaag Inside is natuurlijk Johan Derksen. Een salarisverhoging zou daarom wel op zijn plek zijn, toch? Johan vertelt Lex Uiting van RTL Boulevard dat hij daar echter niet om wil vragen: "Nee, dat zal ik ook niet doen, want ik vind dat we hier heel veel geld verdienen."

'Dat vind ik zo patserig'

Uiteraard is Lex benieuwd wat Johan dan precies verdient. "Dat ga ik niet zeggen, dat vind ik zo patserig", zegt de anders altijd zo uitgesproken Johan. Onder het half miljoen zit het in ieder geval niet. "Nee, nee, daar zitten we ruim boven, maar ik zou nooit geld daarbovenop vragen." Gelukkig is Veronica Superguide-columnist Rob Goossens een stuk loslippiger: hij weet dat Johan 800.000 euro per jaar verdient. Een schijntje, meent Rob: “Met wat ze nu voor de zender betekenen, zijn ze minstens het dubbele waard.

'Nu wordt het wel aantrekkelijk'

Maar misschien wil Johan nog wel een extra zakcentje verdienen? Lex vraagt hem of hij niet ook eens bij RTL Boulevard wil aanschuiven. Ondanks dat Johan daar geen zin in heeft, is hij toch een beetje verbolgen dat hij nooit benaderd is. Lex probeert het goed te maken door Johan te koppelen aan zijn RTL Boulevard-collega Bridget Maasland. En dat verandert de zaak voor Johan: “Nu wordt het wel aantrekkelijk”, lacht hij.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Vandaag Inside is elke werkdag om 21:40 uur te zien op SBS6. Nu alleen maar hopen dat de zender Linda de Mol ver bij de mannen vandaan houdt!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder