Johan Derksen en Kalvijn

Veronica Superguide logo
Johan Derksen en Kalvijn

Johan Derksen over kritiek Kalvijn: 'Wie is die gozer in godsnaam?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

YouTuber Kalvijn maakte dit weekend flink wat tongen los met zijn tv-optreden bij Studio Europa. Veel kijkers bekritiseerden zijn gebrek aan voetbalkennis. Nou, ook Johan Derksen is het daar mee eens, zo bleek gisteravond. 

De voetbalanalist kon het niet laten om er gisteren tijdens De Oranjezomer nog even een opmerking over te maken.

"Wie is Pedri?" 

Wilfred Genee stipte het relletje als eerste aan. "Kalvijn zat er gisteren, wat op zich een heel leuke jongen is die heel leuke programma's maakt ook, maar dat viel niet helemaal goed begreep ik, hè, in Nederland?" begon hij voorzichtig. René van der Gijp snapt dat wel. "Nee, die had helemaal niks te melden. Die wist nog niet eens wie Pedri was." 

Koek-koek

'Bromsnor' Johan Derksen sluit zich aan bij zijn collega. Hij ergerde zich haast groen en geel aan de YouTuber. "Wij zaten te kijken en we zeiden nog tegen elkaar: 'Wie is dat in godsnaam joh die gozer?' Die deed z'n bek niet open en zat er maar te koekeloeren." Maar hé, een onwetende gast uitnodigen, is zo gebeurd. Daar weten de mannen van VI alles van. 

John Williams bleek geen match

Zij hebben namelijk ook weleens met dit bijltje gehakt. "We hebben hier met alle B-artiesten van Nederland gezeten en aan het einde van de rit paste alleen Gerard Joling goed bij ons aan tafel en de rest kon je weggooien. Carlo was ook oké", aldus Johan. Maar wie was dan totaal geen match? "John Williams was de slechtste. Ik weet nog wel dat ik aan hem vroeg: 'Wat is je favoriete club?' 'Nee, nee, daar praat ik niet over.' Ja joh, ga jij dan lekker klussen." 

De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli elke dag na de EK-wedstrijd die avond rond 23:00 uur uur te zien op SBS6, met ook voorafgaand om 20:00 uur tot 20:45 uur een voorbeschouwing. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder