Johan Derksen in De Oranjezomer 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in De Oranjezomer 2021

Johan Derksen neemt ‘onherkenbare’ Dirk Kuyt op de hak

|
|

Laatste update:

Over de metamorfose van Dirk Kuyt is al veel gezegd en geschreven. Maar Johan Derksen kon het toch niet laten om nog even zijn ongezouten mening te geven over de nieuwe look van de oud-topvoetballer.  

De veelbesproken make-over van Dirk Kuyt kwam gisten opnieuw ter sprake in De Oranjezomer. En dat ging er zoals gewoonlijk weer niet al te subtiel aan toe. “Volgens mij hebben ze gewoon die hele kop eraf gehaald en een nieuwe erop gezet”, grapte Johan Derksen. “Ik zou hem niet herkennen als ik hem tegenkwam.” En natuurlijk kon de rest van het Veronica Inside-trio niet achterblijven…

Ooglidcorrectie

Wilfred Genee wees Johan Derksen erop dat Dirk Kuyt had verklaard dat hij slechts een ooglidcorrectie had ondergaan. Volgens Hélène Hendriks, naar eigen zeggen ervaringsdeskundige als het op ooglidcorrecties aankomt, gaat de boel een beetje zakken na de ingreep. Maar volgens Derksen en co. verklaart dat niet alles. “Het lijkt wel alsof hij heel lang tegen de wind in is gefietst en alles is strakgetrokken”, aldus Wilfred Genee.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Laat maar’

Kuyt zelf zal zijn schouders ophalen over de weinig vleiende opmerkingen in De Oranjezomer.Ik hoor wel dat mensen dat soort dingen roepen, maar dan denk ik: laat maar”, stelde de voormalige voetballer eerder in weekblad Story. “Ik ben inmiddels wel wat gewend.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder