Johan Derksen neemt opnieuw geen blad voor de mond

Door Redactie
Veronica Inside 2020, Johan Derksen

Johan Derksen zit morgen weer als vanouds met zijn tv-collega's Wilfred Genee en René van der Gijp aan tafel voor het nieuwe seizoen van Veronica Inside. Maar wie dacht dat hij zich voor dit komende seizoen wat gaat inhouden, heeft het mis! 

Johan Derksen is namelijk niets veranderd en wil zich blijven onderscheiden. "Dus alles moeten kunnen blijven zeggen", zo vertelt hij in Dagblad van het Noorden.

Langverwachte reünie

De drie mannen hebben elkaar na het gesprek waar we uiteindelijk allemaal niets wijzer van werden niet meer echt gesproken, maar daar had Johan ook geen behoefte aan. "Een apart gesprek is niet nodig. We gaan gewoon zitten", vindt de voetbalanalist. "Als je van tevoren bij elkaar gaat komen, ga je weer een uitzending zitten regisseren. Dat is niet onze kracht."  Wie morgen dus de televisie aanschakelt om flink wat vuurwerk te zien, komt mogelijk van een koude kermis thuis. "Ik maak me ook geen zorgen over de chemie. Daarvoor hebben we genoeg meegemaakt. We hebben vaker goede televisie gemaakt na incidenten."

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!