• Hazes
  • Jinek
  • SBS
  • VI
  • Talkshow

Johan Derksen hekelt Jinek-interview met André Hazes

Ook Johan Derksen keek gisteravond naar Eva Jinek, die André Hazes mocht interviewen. Johan heeft alleen wel wat op- en aanmerkingen voor Eva... “Het was helemaal niks.”

vandaag inside vi johan derksen over andré hazes bij eva jinek

André Hazes schoof gisteren aan bij Jinek. De zanger is bezig met zijn comeback en daar horen natuurlijk ook media-optredens bij. André vertelde presentatrice Eva Jinek over zijn verslaving en zijn ingewikkelde relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Het is hét gesprek van de dag, ook aan tafel bij Vandaag Inside. Johan Derksen is namelijk niet te spreken over het interview.

André zijn erfenis?

Johan vindt dat Eva een aantal steken heeft laten vallen tijdens het interview met André: “Jinek stelt vraagjes die niet zouden misstaan in RTL Boulevard of Shownieuws. Het was helemaal niks.” Het gaat hem dan vooral over vragen over de rechtszaak over de erfenis van André Hazes sr. Of nou ja, het gebrek daaraan: “Jinek moet dit interview niet op tv houden als ze niet mag vragen: ‘Leg jij eens uit hoe het precies met die erfenis zit?’ Want dat is het enige waar Nederland benieuwd naar is.

'Jinek is een autoriteit'

Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee meent dat Eva bepaalde vragen simpelweg niet mocht stellen. Johan is daar verbaasd over: “Jinek is een autoriteit. Die laat zich toch niet de mond snoeren?

Ook bij RTL Boulevard vond men trouwens dat nog niet álle vragen beantwoord waren. Daarom werd verslaggever Aran Bade naar de Jinek-studio gestuurd. Kijkers vonden dat echter niet oké

Vandaag Inside zie je elke dag rond 21.40 uur op SBS6.