Johan Derksen in Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in Vandaag Inside
VI

Johan Derksen begrijpt Simon Keizer heel goed

|
|

Laatste update:

Vandaag Inside-analist Johan Derksen sympathiseert met Simon Keizer en begrijpt goed waarom-ie de Nick en Simon-handdoek in de ring gooide. "Dit soort dingen doe je niet voor je plezier."

"Die jongen die heeft dat 17 jaar gedaan: van zaal naar zaal naar zaal, en al die fans. Die was er klaar mee", aldus Johan, die een zelfde situatie beleefde rond het veelbesproken programma Veronica Inside, gisteren in Vandaag Inside. "Ik had dat met dat voetbalprogramma. Ik was daar klaar mee. En als je dat hebt, moet je wat anders gaan doen."

'Ordinair voor de poen'

Volgens de snor moet je niet "ordinair voor de poen" liedjes blijven zingen. "Dat hebben ze niet nodig, want die hebben 17 jaar lang heel goed verdiend." Hij gaf daarna toe dat hij zelf wel voor de keiharde knaken op de beeldbuis blijft hangen. "Ik zit hier omdat ik dit programma er bij John de Mol doorgedramd heb", aldus Derksen. "Als ik niets meer zou krijgen, zou je mij hier niet meer zien. Dit soort dingen doe je niet voor je plezier."

Wel of niet oprecht?

Johan stelde, anders dan bijna alle andere mediacommentatoren, trouwens dat Nick en Simon het "uitstekend" hadden gedaan tijdens hun interview maandag in talkshow Jinek. "Ze hebben het goed opgelost met een geloofwaardig verhaal. Niks mis mee. Ze zijn uit elkaar op een beschaafde wijze."

In Jinek benadrukten Nick en Simon dat er geen sprake is van onderlinge ruzie en vertelde Simon dat hij het initiatief heeft genomen voor de breuk, omdat hij weinig plezier meer heeft in optreden.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder