Johan Derksen: 'Ali B heeft vaker woede-aanvallen'

Ali B en Johan Derksen

Ali B's uitgelekte tirade tegen Waylon tijdens The Voice of Holland houdt de mannen van Veronica Inside óók bezig. Johan Derksen hoorde uit een 'welingelichte bron' dat de rapper vaker op ontploffen staat.

Dat zei hij gisterenavond in VI. Ali, die gisteren ook de tongen los maakte in TVOH, zit in het bewuste filmpje flink te schreeuwen tegen Waylon. Hij scheldt 'm de huid vol met onder meer "gladde tyfusflikker" en roept dingen als "je bent een vies klein mannetje met een hele grote bek!". Johan claimt dat dit veel vaker gebeurt.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Johan Derksen over Ali B

Johan hoorde in de Hilversumse wandelgangen dat dit geen incident zou zijn. "Ik hoor nu uit welingelichte bron dat hij heel regelmatig dit soort woede-aanvallen heeft. Ik zit ook naar die Waylon te kijken en Waylon is een jongen van: tot hier, en dan slaat ‘ie je op de bek. En die bleef de rust zelve, van: daar komt hij weer met een woede-aanvalletje."

'Hij kan helemaal niets'

'Bromsnor' vindt dat Ali een beetje door de mand is gevallen. "Dit was toch die man die altijd riep: ‘Ik ben aan het verbinden’? Het is gewoon een ontzettende hork, joh. Een geweldige paardenlul. Al die mensen die op die stoelen zitten kunnen wat, behalve hij. Hij kan helemaal niks, behalve verbinden."

'Rare rappies'

Johan kan er niet meer zo goed tegen. "Ik word een beetje moe van Ali. Het is een over het paard getild mannetje, dat zichzelf ongelooflijk overschat met die rare rappies van hem." Toch moet ook de analist erkennen dat zo'n heftige woordenwisseling hem en de andere VI-mannen niet vreemd is. "Nou, hij zou in ons gezelschap, als wij weer eens een meningsverschil hebben, niet misstaan!"