Jodie Foster

Veronica Superguide logo
Jodie Foster

Jodie Foster schittert in seizoen 4 van True Detective

|
|

Laatste update:

Liefhebbers van detective-series opgelet! True Detective krijgt een nieuw seizoen en Jodie Foster (59) speelt een van de hoofdrollen. Die rol is haar op het lijf geschreven, want ze werd in 1991 bekend als FBI-detective in de thrillerfilm The Silence of the Lambs!

Verdwijning in Alaska

Het vierde seizoen werd in maart van dit jaar bekendgemaakt en heet officieel True Detective: Night Country. Jodie’s personage Liz Danvers werkt samen met de relatief onbekende Evangeline Navarro om de verdwijning van zes mannen uit onderzoeksstation in Alaska te onderzoeken. Het is nog niet bekend wie de andere castleden zijn.

Nieuw seizoen, nieuwe detectives

True Detective is een anthologieserie. Elk seizoen van de HBO-serie volgt twee nieuwe detectives terwijl ze een zaak moeten oplossen. In het eerste seizoen speelden Matthew McConaughey en Woody Harrelson de hoofdrollen. In seizoen twee zagen we Colin Farrell en Rachel McAdams. Vorig seizoen kropen Mahershala Ali en Stephen Dorff in de huid van de twee detectives.

Kijkvoer tijdens het wachten

Kun je net als ons niet wachten op het nieuwe seizoen van True Detective? We hebben een lijst samengesteld met geweldige crime-series om te kijken. Als je meer van de Oscarwinnende Jodie Foster wilt zien, hebben we bovendien tien toffe films van haar verzameld. Er is nog geen releasedatum van seizoen 4 bekend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder