joaquin phoenix schaamt zich

Veronica Superguide logo
joaquin phoenix schaamt zich

Joaquin Phoenix schaamt zich rot bij Jimmy Kimmel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Joaquin Phoenix is bij Jimmy Kimmel om lekker te babbelen over zijn nieuwe film Joker,tenminste, dat denkt hij. Maar dan heeft Jimmy een video die tussen de takes van Joker is geschoten. En daar laat Phoenix zich niet van zijn meest charmante kant zien.

"Cher, serieus?"

Na ongeveer 8:20 minuten van de video zien we dat Kimmel triomfantelijk aankondigt dat hij een video'tje heeft gekregen van een collega van Phoenix, ene 'Larry', die ook op de set werkt. We zien Phoenix in diepe concentratie die geïrriteerd zit te vitten op een collega die zit te fluisteren in zijn oor (blijkbaar) en hem daarna uitmaakt voor 'Cher' (oftewel: diva). Hierop zegt Phoenix: "Dat is niet eens een belediging. Cher, serieus? Ze is een zangeres, actrice, danseres, mode-icoon... Hoe is dat een fucking belediging?" Phoenix kent zijn klassiekers! 

Verlegen

Dit soort 'onthullingen' zijn natuurlijk vaak doorgestoken kaart, maar in dit geval lijkt het hier echt te gaan om een spontaan moment met Phoenix. Hij weet echt niet wat hij met de video aanmoet en stamelt dat hij het vervelend vindt dat mensen dat moeten zijn. Hij biedt ook nog zijn excuses aan ('maar Larry was wel écht irritant') en wordt er stil van. Het interview wordt dan maar afgekapt, want Phoenix kan het bijna niet aan. 

Valt best mee

Oké, Phoenix is geen Tom Hanks, die hamburgers uitdeelt en waar iedereen alleen maar positief over is. Maar de reactie van Phoenix is erg grappig, want zo shocking is de confrontatie tussen hem en Larry niet eens. Genoeg acteurs die weleens erger uit hun plaat gaan of een stuk onredelijker zijn dan dit. Je weet waar we het over hebben Wesley Snipes! En jij, Alec Baldwin... Check dit lijstje van acteurs waar niet mee te werken valt maar eens. 

Lees verder