Albert Verlinde Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Albert Verlinde Humberto Tan
Jinek

Jinek brandt Albert Verlinde helemaal af: ‘lintje afpakken en wegwezen’

|
|

Laatste update:

Eva Jinek stond gisteravond in haar talkshow uitgebreid stil bij de publieke vernedering van Albert Verlinde. De roddelkoning is van zijn troon gevallen doordat hij in Shownieuws eerder Humberto Tan in verband bracht met een MeToo-schandaal. Die sleept Albert voor de rechter en nu moet hij een geldboete betalen. Dat is niet genoeg volgens Jineks tafelgasten!

Strafblad

Roelof Hemmen merkt op dat Albert Verlinde door de smaad veroordeling een strafblad krijgt. “Ik wist niet dat hij een strafblad krijgt”, aldus cabaretier Marc-Marie Huijbregts. En het lintje, wordt dat niet afgepakt?”

‘Niet helemaal betrouwbaar’

Andere cabaretier Dolf Jansen is er helemaal klaar mee: Ja, ik denk het wel en ik vind op een of andere manier… Woorden verspillen aan Albert Verlinde die dit soort shit doet, ik vind het bijna zonde van de tijd. Ik vind hem niet helemaal betrouwbaar.”

Eva verbetert hem dat ze niet praten over Albert maar over de straf die hem is opgelegd. Daar kan Dolf inkomen.Ja, dat is hartstikke mooi. Ik zeg: lintje afpakken en wegwezen.”

Humberto bellen

“Of Humberto nou mensen belt na zijn uitzending of niet…”, gaat Marc-Marie wat serieuzer door. Hij kan iedereen bellen die hij wil! Daar is niets fouts aan. Dus ik vind het heel goed dat hij die boete moet betalen.”

Hoe hoog Albert Verlinde’s geldboete precies is, werd niet gedeeld. Wel zijn de meeste BN’ers het erover eens dat zijn imagoschade hem meer pijn doet. Albert heeft meerdere keren excuses aangeboden in de hoop dat Humberto de zaak zou laten vallen.

Jinek is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder