Jimmy Kimmell trolt Matt Damon tijdens Oscars 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jimmy Kimmell trolt Matt Damon tijdens Oscars 2017

Jimmy Kimmell trolt Matt Damon tijdens Oscars 2017

|
|

Laatste update:

De strijd tussen eeuwige vijanden Matt Damon en Jimmy Kimmel krijgt een nieuw hoofdstuk. Dit keer tijdens de 89ste editie van de Oscars. Bekijk het hilarische fragment hierboven!

Oscars 2017

Gisteravond op de rode loper van de Oscars 2017 voelde Matt Damon de bui al hangen. “Ik weet niet wat hij voor me in petto heeft,”  zei Matt tegen E!. “Het wordt gemeen.” Minder dan een uur voor de show, tweette Jimmy een foto van zichzelf achter de schermen, waarop hij Matt in de gaten houdt met het bijschrift: “Dead man walking the red carpet.”

We Bought a Zoo

En ja hoor, in de openingsceremonie begon het. Jimmy noemde Matt in zijn monoloog: "I've known Matt for so long, when I first met Matt, I was the fat one." En later vertoonde hij een video waarin hij het acteerwerk van Matt in de film We Bought a Zoo belachelijk maakt.

Afgekapt

Samen met Academy Award-winnaar Ben Affleck mocht Matt de winnaar voor Best Original Screenplay bekendmaken, maar Matt werd slechts omschreven als ‘gast’ van Ben. Ook werd Matt gelijk afgekapt toen hij het woord nam, wat het werk van Jimmy bleek te zijn.

Running gag

De haat-liefde verhouding tussen Matt Damon en Jimmy Kimmel begon al ruim 10 jaar geleden. Aan het einde van de show bedankt Jimmy Kimmel altijd zijn gasten. Toen de presentator op een keer wat minder bekende gasten over de vloer kreeg, voegde hij daaraan toe: "Onze excuses aan Matt Damon, we hadden geen tijd meer."

Wraak

Damon nam meerdere keren wraak. Zo gijzelde hij Kimmel in 2013, kaapte zijn show en veranderde de naam van Jimmy Kimmel Live! Voor een keer naar Jimmy Kimmel Sucks!. Tot op de dag vandaag halen de twee voortdurend grappen met elkaar uit. Het koppel ging zelfs zogenaamd in relatietherapie, maar dat lijkt niet te werken bleek gisteravond. Bekijk hier de eeuwige strijd tussen Matt Damon en Jimmy Kimmel in de afgelopen jaren terug.

Lees verder