Jim van der Zee in Better Than Ever

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jim van der Zee in Better Than Ever

Jim van der Zee verpletterend in Better Than Ever

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Better Than Ever is een onverwachte nieuwe parel op de zaterdagavond. Martijn Krabbé en Waylon praten met bekende oud-deelnemers van talentenjachten, die ook een nummer zingen. Jim van der Zee, die in 2018 The Voice of Holland won, maakte even muziek en was ineens nergens meer te bekennen. Zaterdagavond vertelde hij zijn verhaal én gaf hij een geweldig optreden.

Van der Zee was één van de grootste talenten die werd ‘ontdekt’ in een talentenjacht, maar ineens was de zanger pleite. Naar eigen zeggen werd hij ‘doodongelukkig’ omdat hij niet de muziek kon maken die hij wilde. In de coronacrisis ging hij aan het werk als pakketbezorger, en inmiddels weet hij beter wat hij wil doen.

Jim van der Zee verpletterend in Better Than Ever
Jim van der Zee verpletterend in Better Than Ever

Van der Zee vertelde dat muziekmaken hem de keel uit begon te hangen. De zanger was na zijn winst van TVOH meer bezig met 'wat goed zou scoren' dan wat hij zelf wilde maken. Omdat hij niet op kon treden tijdens de coronacrisis, moest hij noodgedwongen een pauze inlassen. De zanger besloot het voortaan anders te doen!

Zijn uitvoering van Let it Be herinnerde kijkers er in één klap aan hoe veel talent hij had!

Jim van der Zee na TVOH

Kijkers vroegen zich na de schandalen tóch een beetje af hoe Better Than Ever zich verhoudt tegenover The Voice of Holland. In het programma zelf werd al gemeld dat de show in 2021 werd opgenomen, en Martijn Krabbé verduidelijkte dat ook nog even op social media.

Je ziet Better Than Ever elke zaterdagavond op RTL4, vanaf 21:30 uur. Kijkers smulden onlangs van de aflevering waarin Idols-ster Hind terugblikte, ook al dacht ze daar zelf anders over.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder