Jim Bakkum bij Onze Jongens in Miami

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jim Bakkum bij Onze Jongens in Miami

Jim Bakkum brengt muzikale ode aan overleden soullegende Bill Withers

|
|

Laatste update:

Vorige week vrijdag werd bekend dat zanger Bill Withers op 81-jarige leeftijd is overleden. Deze soullegende maakte de wereld een stukje mooier met evergreens als ‘Lovely Day’, ‘Lean on Me’ en ‘Just the Two of Us’. Maar misschien wel zijn bekendste nummer is ‘Ain’t No Sunshine’. Deze tranentrekker werd gecoverd door Jim Bakkum in de talkshow Tijd voor MAX! Op Instagram deelde de hartenbreker een video van het optreden!

Spontaan

Net spontaan Tijd voor MAX geopend met een ode aan de overleden Bill Withers. Altijd mooi hoe 30 seconden voor live zulke dingen kunnen ontstaan”, zo schrijft Jim Bakkum bij de video. Maar dat is niet het enige lied dat de acteur uit Onze Jongens (nu weer te zien op Netflix!) ten gehore bracht bij de talkshow!

Coronalied

De echte aanleiding voor Jims bezoek aan de studio was namelijk om een nummer over corona te zingen. En na alle kritiek op het coronalied voelde hij de bui waarschijnlijk al hangen. “Je mag kritiek hebben op het feit dat er mensen zijn die liedjes maken over deze gekke tijd. Maar je moet begrijpen dat dít is wat WIJ doen”, schrijft Jim op Insta. “We doen dit samen, maar niet zij aan zij.

Lees verder