Jessica Biel deelt eerste teaser van The Sinner seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jessica Biel deelt eerste teaser van The Sinner seizoen 2

Jessica Biel deelt eerste teaser van The Sinner seizoen 2

|
|

Laatste update:

The Sinner

 was één van de meest succesvolle series van 2017. Fans kregen eerder dit voorjaar goed nieuws: er werd bekend dat er een tweede seizoen van de thriller in de maak is. De grote vraag is of we Jessica Biel terug gaan zien in dat tweede seizoen, aangezien het verhaal van haar personage Cora Tennetti zo goed als afgerond leek. Nu Jessica de kersverse teaser van het vervolg heeft gedeeld op Twitter, líjkt het erop dat Cora toch opduikt in de langverwachte tweede reeks.

Release

Uit haar tweet blijkt ook dat fans van The Sinner de nieuwe afleveringen sneller te zien zullen krijgen dan verwacht; namelijk al deze zomer! ‘Summer. Sinner. Season 2’, aldus Jessica kort maar krachtig op het sociale platform. Het nieuwe seizoen verschijnt dus komende zomer al op de Amerikaanse televisie. Wanneer de serie op Netflix verschijnt, is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat dat kort na de uitzending van de laatste aflevering (dus ook al vrij snel!) zal zijn.

Onheilspellende beelden

In haar tweet plaatste Jessica verder de korte teaser van het aankomende seizoen. Hierin zien we een Amerikaanse stationwagon op een verlaten weg langs de rand van een bos staan. De lichten knipperen, de deuren staan wagenwijd open en er is niemand te bekennen. In combinatie met het nummer Rescue Me van Unions, de soundtrack van het meeslepende eerste seizoen, wordt duidelijk dat ons een nieuwe, onheilspellende gebeurtenis staat te wachten…

Welcome back, detective

Eerder werd bekend dat de tweede reeks vooral zal draaien om detective Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman. Hij krijgt opnieuw de schone taak om een ingewikkelde moordzaak op te lossen.
Bekijk de teaser van The Sinner Season 2 hieronder. De serie niet gevolgd? Bekijk dan snel de trailer in bovenstaande video en binge away op Netflix!
Deze week werden ook meerdere nieuwe namen toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen:

Lees verder