Jersey Shore Family Vacation

Veronica Superguide logo
Jersey Shore Family Vacation
HollywoodOphef

Jersey Shore-sterren woest op MTV

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Trouble in spray tan paradise. De OG-Jersey Shore-sterren, van Snooki tot Pauly D, vinden het not done dat MTV aan een reboot van de realityserie werkt.

Uitmelken

Ze vinden dat de zender daarmee de eerste serie en hun inspanningen daarvoor uitmelkt. Deze mensen zíjn Jersey Shore, vinden ze zelf, en dan kun je niet zomaar opnieuw beginnen met een nieuw groep feestende jongeren.

Jersey Shore-cast haalt uit

In een gezamenlijk statement laten DJ Pauly D, Mike 'The Situation' Sorrentino, Nicole 'Snooki' Polizzi en Jenni 'JWoww' Farley weten: "Als de cast die een noodlijdende zender een kans gaf, hebben wij onze kwetsbaarste momenten op televisie laten zien. We hebben alles gegeven in de laatste dertien jaar, zijn een familie geworden en stellen nog altijd ons leven open voor de rest van de wereld. Dus begrijp alsjeblieft dat wij niet achter een nieuwe versie staan die onze show, onze harde werk en onze authenticiteit zal exploiteren."

De groep sluit het statement, dat ze ieder op hun social media deelden, af met een oproepje om naar hun spin-off Jersey Shore: Family Vacation te kijken en de hashtag #WeAreJerseyShore.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder