Jeroen van Koningsbrugge en Beau maken serie over de apocalyps!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen van Koningsbrugge en Beau maken serie over de apocalyps!

Jeroen van Koningsbrugge en Beau maken serie over de apocalyps!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens gaan samenwerken aan een apocalyptische tv-serie die de werktitel SOLO draagt. De serie zal uit 10 afleveringen bestaan. 

Perfect voor Jeroen

Na zijn omstreden interview in De Volkskrant van afgelopen week, weten we dat Jeroen een doomsday prepper is en zich graag bezighoudt met het einde der tijden. Het is dan ook wel heel toevallig dat hij juist nu met deze nieuwe serie komt. Het onderwerp is de BN'er in ieder geval op het lijf geschreven.

Beau óók enthousiast 

Beau vindt de apocalyps ook een interessant onderwerp en droomt naar eigen zeggen al jaren van een serie over dit concept. “We hebben in Nederland tegenwoordig genoeg technische kennis in huis om dat heel mooi in beeld te brengen. Ik zie dijken doorbreken, een land onder water, anarchie en een held met een mes tussen zijn tanden.”  Na zijn succesvolle serie Beau Five Days Inside is het te hopen dat dit programma ook zo goed scoort. 

Geïnspireerd door Jeroen 

SOLO lijkt geïnspireerd te zijn door het verhaal van Jeroen. In zijn interview vertelt hij over zijn enorme voorraad eten die ruim 35 jaar lang goed blijft, om voorbereid te zijn op het einde van de wereld. SOLO gaat over Mark, een Amsterdamse webdesigner die als een van de weinigen voorbereid is wanneer de stroom in heel Europa uitvalt. 

Details over waar en wanneer de serie te zien is, zijn nog niet bekend. Ook weten we nog niet of Beau en Jeroen zelf voor de camera gaan staan. 

Lees verder