Jeroen van der Boom op zoek naar beste interieurdesigner van Nederland

Veronica Superguide logo
Jeroen van der Boom op zoek naar beste interieurdesigner van Nederland

Jeroen van der Boom op zoek naar beste interieurdesigner van Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na topmodellen, dansers en zangers, is het nu de beurt aan interieurdesigners. In het nieuwe programma De Designdroom strijden zes kandidaten om de titel ‘Beste Interieurdesigner van Nederland.’

Beste designer

Iedereen woont ergens, maar niet iedereen weet mooie (en praktische) interieurs te ontwerpen. Gelukkig zijn de kandidaten uit de designdroom not your average designers. De zes deelnemers moeten iedere week opdrachten voltooien om te laten zien wat ze in 'huis' hebben. Met behulp van een flinke hoeveelheid IKEA-producten presenteren zij wekelijks hun nieuwe ontwerpen. Het is aan een vakjury om het geheel te gaan beoordelen. 

Opdrachten

Wat de kandidaten zoal voor de kiezen krijgen? Denk aan een stel dat gaat samenwonen en twee totaal verschillende interieurs in één appartement wil combineren of een gezin dat van drie naar vijf mensen is uitgebreid, terwijl de woonoppervlakte gelijk blijft. In elke aflevering hebben de interieurdesigners in spe de loodzware taak om tot een vindingrijke oplossing te komen. 

Jij woont zo

Jeroen van der Boom presenteert het programma en leidt de wedstrijd in goede banen. Hij gaat daarnaast wekelijks het land in, op zoek naar het verhaal achter de ontwerp-opdracht. 

Ken jij iemand wiens huis wel een make-over kan gebruiken? Goed nieuws. Voor het programma zijn ze nog op zoek naar huizen om te verbouwen. Moet je het natuurlijk wel geheim houden, want het blijft een verrassing. Aanmelden kan hier. De Designdroom komt dit najaar op tv.

Lees verder