Jeroen van der Boom laat zich kennen

Veronica Superguide logo
Jeroen van der Boom laat zich kennen

Jeroen van der Boom laat zich kennen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat dansen iets compleet anders is dan zingen, daar komt Jeroen van der Boom tijdens Dance Dance Dance op de vervelende manier achter.

Moedeloos

"Hoe is het mogelijk?", verzucht Jeroen van der Boom tegenover RTL Boulevard. Hij kan er met zijn hoofd niet bij dat het hem niet lukt om de bewegingen van de danslerares na te bootsen. Hij mag zichzelf dan een Topper noemen, inmiddels weten hij en wij dat die titel voorlopig beperkt is tot alleen het zingen.

We moeten Jeroen natuurlijk niet meteen afschrijven. Hij is er immers om te leren, en misschien worden hij en zijn vrouw Dany over een paar weken wel als winnaar van Dance Dance Dance gekroond! Momenteel lijkt hij echter gebukt te gaan onder de frustraties. "I hate the number, I hate the song, I hate everything", gromt hij in zijn beste Engels, voordat hij de klep van de camera dichtklapt.

Vanavond zullen Jeroen en Dany toch echt weer in beeld moeten, en zullen we zien of de danslessen het benodigde effect hebben gehad. Dance Dance Dance is vanavond om 20:00 uur op RTL 4.

Lees verder