Jeroen van der Boom, hoge bomen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen van der Boom, hoge bomen

Martien Meiland in nieuw praatprogramma Jeroen van der Boom

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en alle presentatoren van Op1... move over! Jeroen van der Boom mengt zich met het nieuwe programma Hoge Bomen in de talkshowoorlog. En daar heeft hij bijzondere gasten voor uitgenodigd.

Jeroen van der Boom gaat in elke aflevering van Hoge Bomen het gesprek aan met één bijzondere gast. Ze hebben het over de belangrijkste momenten en periodes uit het leven van deze persoon, de kijker hoort anekdotes van jeugdvrienden en bekende collega's komen met een verrassing. Uiteraard kan de piano van Jeroen niet ontbreken, dus de muziek is alvast vertegenwoordigd.

Rachel Hazes en Martien Meiland

Maar wie komen er dan allemaal langs? Met Rachel Hazes praat Jeroen openhartig over haar burn-out, haar gecompliceerde relaties met haar kinderen en uiteraard komt ook haar nieuwe liefde aan bod en Martien Meiland (die binnenkort voorgoed naar Nederland komt) laat zich in een aflevering van een kwetsbare kant zien. Verder praat Jeroen met o.a. John van den Heuvel, Louis van Gaal en Sylvie Meis. Een indrukwekkende lijst van gasten, dat zeker.

Hoge Bomen is vanaf zaterdag 11 april om 21:20 uur te zien bij SBS 6.

Lees verder