Jeroen Rietbergen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Rietbergen
BN'ersOphefThe Voice

Jeroen Rietbergen weer aan het werk in opgedoken beelden

|
|

Laatste update:

Jeroen Rietbergen, ex-muzikaal leider van The Voice of Holland, speelt weer in het openbaar. Dat meldt RTL Boulevard.

Jeroen kwam na de BOOS-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij de talentenjacht onder vuur te liggen, nadat bleek dat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Het OM is er as we speak druk mee: Er is een strafrechtelijk onderzoek ingesteld naar vijf aangiften tegen vier personen, onder wie mogelijk ook Jeroen.

Weer aan het werk

RTL Boulevard deelt een video van een wielrenfeestje in Abcoude, waarop we een bandje wat zien spelen. Ook Jeroen is al spelend te zien, hij zit achter de toetsen. Het filmpje is van zondag, stelt het entertainmentprogramma.

Jeroen Rietbergen

Toen het verhaal over The Voice naar buiten kwam, legde Jeroen zijn werk als bandleider neer. Hij heeft toegegeven dat hij relaties van "seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij het muziekprogramma. Linda de Mol had een relatie met Jeroen. maar die zette ze maanden geleden al bij het grofvuil. Sindsdien heeft ze - op wat kleine verklaringen na - niets meer van zich laten horen.

Linda de Mol-comeback

Maar... de tv-koningin zal niet zo heel lang meer ondrgronds blijven. Want hoewel ze Ik Hou van Holland deze keer aan Rob Kemps overlaat, zal ze dit jaar wél terug op tv komen met Miljoenenjacht.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder