Jeroen Pauw in Westerpark

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Pauw in Westerpark

Jeroen Pauw wenst Eva Jinek succes met première bij RTL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De afgelopen maanden is het woord ‘talkshowoorlog’ meer dan eens gevallen. Maar gelukkig is tussen Jeroen Pauw en Eva Jinek alles nog koek en ei!

Avontuur

Vanavond is het dan eindelijk zover: het eerste optreden van Eva Jinek bij RTL 4. In september werd bekend dat zij de zekerheid van de publieke omroep verruilde voor een onzeker avontuur bij de commerciële zender. En hoewel Jeroen Pauw vanaf volgende week als producent van Op1 lijnrecht tegenover zijn voormalige collega komt te staan, is er geen kwaad bloed tussen de presentatoren. Op Instagram wenste Jeroen haar dan ook veel succes bij de première van Jinek!

Irritant

Aan haar nieuwe werkgever zal het in ieder niet geval niet liggen. RTL doet er alles aan om de transfer van de talkshowkoningin een succes te maken! Zo zal Jinek, in ieder geval de eerste twee maanden, niet worden gehinderd door irritante reclameonderbrekingen. Ook de gasten maken nieuwsgierig: Martijn Koning schuift bijvoorbeeld aan om zijn spraakmakende oudejaarsconference te bespreken. Minder verrassend is de komst van Angela de Jong naar de studio. Je moet tenslotte ook weer niet te veel risico willen nemen op een avond als deze…

Je ziet de eerste uitzending van Jinek vanavond om 22.20 uur bij RTL 4.

Lees verder