Liesbeth List

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Liesbeth List

Jeroen Pauw interviewde Liesbeth List voor haar dood

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eerder vandaag maakte de familie van Liesbeth List bekend dat ze afgelopen woensdag op 78-jarige leeftijd kwam te overlijden. Een nog nooit eerder uitgezonden interview tussen List en Jeroen Pauw komt vanavond op NPO 1.

In Het Laatste Woord van de NTR spreekt Pauw - die laatst nog een veelbesproken talkshowcomeback maakte in Op1 - met prominenten op leeftijd. De afspraak is dan altijd dat het interview, waarin diegene uitgebreid terugblikt op het leven, pas wordt uitgezonden na diens dood.

Het Laatste Woord

Liesbeth krijgt de wrange eer dat ze de eerste is waarvan haar Het Laatste Woord-interview wordt uitgezonden. Het gesprek tussen Pauw en List, dat in 2016 plaatsvond, is vanavond in plaats van Erica op Reis om 21:25 uur te zien op NPO 1.

Aangepaste programmering

NPO 1 verschuift dit weekend de programmering om deze overleden legende te eren. Zo komt zaterdagmiddag een aflevering van Opium (AVROTROS) opnieuw op tv. En zondag zendt Omroep MAX het concert 70 jaar Liesbeth uit. Ook NPO 2 eert Liesbeth en zendt vrijdagavond Laat me: Ramses Shaffy, de film (AVROTROS) uit. In deze verkorte versie van de serie van Michiel van Erp, over het leven van Ramses Shaffy, speelt Noortje Herlaar de rol van Liesbeth. En, tot slot: Volgspot (KRO-NCRV) staat vanavond tussen 20:00 uur en 22:00 uur geheel in het teken van de zangeres.

Lees verder