Jeroen Pauw

Veronica Superguide logo
Jeroen Pauw

Jeroen Pauw neemt vrouwenverslinder-imago op de hak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jeroen Pauw draagt de titel ‘vrouwenverslinder’ met trots. In Een Kwestie van Kiezen (2011) onthulde de talkshow-host dat hij met meer dan 200 vrouwen het bed deelde. Sindsdien is hij niet meer van dat imago af gekomen, maar volgens deze tweet vindt hij dat niet zo erg.

Hij reageerde namelijk op een tweet die zijn casanova-imago belachelijk maakte. Het begon allemaal met de tweet “What's your weakest claim to fame? I once dated the cousin of someone who played a cat nun on Doctor Who”, die vervolgens hartstikke viral ging. Iemand reageerde met “Ik heb ooit gedate met een vrouw die niet met Jeroen Pauw naar bed was geweest.”

De ladiesman wist hier wel raad mee: “Heb je haar nummer?”

‘De tweet van het jaar’

De reacties op Jeroen Pauw stromen binnen. Britt Dekker ging stuk om de opmerking: “Hahaha briljante grap Jeroen!!!!! Rollend over de vloer van het lachen.”

Wij rankten alle talkshowhosts van Nederland. Drie keer raden op welke plek Jeroen in de ranking staat?

Claim to fame

De originele tweet van Steve O'Brien ging al een tijd viral. Er zijn duizenden reacties van mensen die ook een vage ontmoeting hadden met een bekende celeb: “My sister took voice lessons from Sandra Bullock's mother.”

Maar een berichtje met dat ene 06-nummer hebben wij nog niet voorbij zien komen.

Lees verder