Jeroen Pauw in de studio bij Pauw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Pauw in de studio bij Pauw

Jeroen Pauw haalt uit naar Twan Huys: ‘Hij heeft er niet veel van gebakken’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Begin dit jaar werd de stekker uit RTL Late Night met Twan Huys getrokken. En volgens Jeroen Pauw kan Twan alleen zichzelf de schuld geven van deze flop!

‘Met alle respect’

Gisteren was Jeroen Pauw te gast bij The Friday Move van BNR Radio. Natuurlijk kwam ook de talkshowoorlog tussen de NPO en RTL aan bod. Daarbij werd het incasseringsvermogen van Twan Huys flink op de proef gesteld! Toen het floppen van RTL Late Night ter sprak kwam, zei Pauw: “Twan mag van mij terug naar de publieke omroep, maar niet om een talkshow te doen. Je zegt meestal iets naars als je begint met ’met alle respect’, maar met alle respect: ik vind gewoon dat-ie het niet kan.”

Duo

Jeroen Pauw vindt dan ook dat Twan het falen van de talkshow vooral aan zichzelf heeft te danken. “Hij heeft die kansen gekregen, maar hij heeft er niet veel van gebakken.” Twan Huys is dus niet Jeroens gedroomde opvolger van Eva Jinek. Maar wie dan wel? Van de genoemde kandidaten gaat de voorkeur van de talkshowkoning gaat uit naar een duo: Jort Kelder en Fidan Ekiz. De presentatrice van De Nieuwe Maan zou al gevraagd zijn om de klus van Eva over te nemen!

Lees verder