‘Jensen USA krijgt vervolg’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Jensen USA krijgt vervolg’

‘Jensen USA krijgt vervolg’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Robert Jensen komt met een vervolg op Jensen USA, dat morgenavond zijn seizoensfinale beleeft met Caitlyn Jenner als hoofdgast. “Ik ben alweer met een vervolg op Jensen USA bezig, maar dit keer niet per se met alleen Amerikaanse interviewkandidaten. En ik wil ook weer een studioshow gaan doen."

Comeback

Dat vertelt de presentator vandaag in de Metro. Hij maakte afgelopen september zijn comeback op tv. Jensen had tot 2011 zijn eigen talkshow JENSEN!, maar verdween daarna even uit beeld. “Het was maar twee jaar hoor. Als je heel veel op tv bent geweest en vervolgens even niet denken mensen dat je niet meer bestaat ofzo.”

Caitlyn Jenner

Robert Jensen ontmoet Caitlyn Jenner in de laatste aflevering van Jensen USA. "Ik vind haar verhaal zó fascinerend. Als je hoort wat er allemaal komt kijken bij zo’n transitie van man naar vrouw'', vertelt Jensen aan Metro.

"Zij is Trump-supporter. Transgender én Trump-supporter dus. Daar krijgt ze binnen haar community veel kritiek op natuurlijk. Maar zij zegt: ‘ik was een conservatief toen ik vroeger man was, en dat ben ik nu als vrouw nog steeds. Want mijn lichaam is misschien veranderd maar mijn overtuigingen zijn dat niet'."

Sportman en glamourvrouw van het jaar

Jensen heeft grote bewondering voor de sportcarrière van Bruce Jenner, de man die Caitlyn vroeger was. "Die man is olympisch kampioen en is een grote sportheld in Amerika. Jaren na zijn sportcarrière kreeg hij een nieuwe carrière als de vader in Keeping Up With The Kardashians. Kendall Jenner, het bekendste model ter wereld, is een van zijn tien kinderen. Jenner moet de enige persoon ter wereld zijn die een 'sportman van het jaar'-trofee naast een 'glamourvrouw van het jaar'-award in de kast heeft staan."

Jensen USA

Het interview met Caitlyn Jenner is donderdagavond te zien in de laatste aflevering van het RTL5-programma Jensen USA. Een woordvoerder van RTL5 bevestigt woensdag met Jensen 'in gesprek te zijn' over nieuwe programma's.

Lees verder