Jensen terug op tv met Amerikaanse celebs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jensen terug op tv met Amerikaanse celebs

Jensen terug op tv met Amerikaanse celebs

|
|

Laatste update:

Presentator Robert Jensen is terug. Voor zijn programma Jensen USA gaat de voormalige radio-dj en talkshowhost als reporter op zoek naar 'Amerikaanse sterren met een randje.' Op 18 mei is de eerste aflevering te zien op RTL. De eerste gast is niemand minder dan enfant terrible en acteur Charlie Sheen.

De Gasten

Sheen vertelt in aflevering 1 over zijn leven vol drank, drugs en vrouwen. Andere gasten die we kunnen verwachten zijn onder anderen rapper Vanilla Ice en pornoster Ron Jeremy. Ook gaat hij op bezoek bij de vrijwel voor ons onbekende Nederlander Kenley Jansen, die hoge ogen gooit bij honkbalclub Los Angeles Dodgers.

Zin IN

Jensen heeft er zin in: “Mijn liefde en fascinatie voor Amerika is ongekend. Hier haal ik al mijn hele leven mijn inspiratie vandaan. In ‘Jensen USA’ kan ik Amerika op mijn manier laten zien. Het onbegrensde, unieke en grappige van het land.” 

Donald Trump

Een show over Amerika is anno 2017 bijna ondenkbaar zonder iets te doen met Donald Trump. In Jensen USA neemt Trump-imitator John Di Domenico de president iedere uitzending op de hak.

Lees verder