Jennifer Lawrence voor het blok gezet met leugendetector

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Lawrence voor het blok gezet met leugendetector

Jennifer Lawrence voor het blok gezet met leugendetector

|
|

Laatste update:

Jennifer Lawrence wind er maar weinig doekjes omheen. Ze is één van die zeldzame celebrities die zegt wat ze denkt. Althans, dat is het beeld wat we van haar hebben. Het leek Vanity Fair een goed idee de proef op de som te nemen en de actrice aan een leugendetector te hangen. Met alle gevolgen van dien.

Leugendetector

De man die het gesprek leidt gaat geen onderwerp uit de weg. Alle dirt wordt op tafel gegooid. Van onschuldige vragen als "Waren Ross en Rachel on a break?" en "Is ananas op pizza toegestaan?" tot "Wie is favoriete broer?" Je kan het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Check de video hierboven.

Red Sparrow

Jen is op dit moment druk bezig met een perstour voor haar nieuwe film Red Sparrow. In de spionagethriller speelt ze een Russische ballerina die getraind wordt tot meedogenloze killer. Ze moet aanpappen met een charmante CIA’er die contacten lijkt te hebben in hogere Russische kringen. Bekijk hieronder onze recensie.

Cast

Naast Jen zijn ook de Belgische acteur Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton en Jeremy Irons en Neerlands trots Thekla Reuten te zien in de film. Red Sparrow is geregisseerd door Francis Lawrence (geen familie van), die ook een aantal Hunger Games-films op zijn naam heeft staan.

Lees verder