Jennifer Lawrence rode loper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Lawrence rode loper

‘Jennifer Lawrence als Sue Storm in Fantastic Four-film van Marvel’

|
|

Laatste update:

Eind vorig jaar hoorden we dat Spider-Man: Far From Home-regisseur Jon Watts aan de slag gaat met een Fantastic Four-film. Er is nog niet veel bekend over het project… Maar mogelijk is er toch al per ongeluk een naam van een hoofdrolspeler gelekt!

Jennifer Lawrence in Fantastic Four?

We verwachten Fantastic Four pas over een hele poos in de bioscoop. Het zal je daarom niet verbazen dat er nog weinig over de Marvel-film bekend is. The Daily Telegraph meent echter toch al te weten wie een van de hoofdrollen gaat vertolken: Jennifer Lawrence! Zij zou voor het project in de huid kruipen van Sue Storm. 

Op dit moment werkt Marvel Studios aan verschillende projecten, zoals Thor: Love en Thunder. Met de coronapandemie is dat echter nogal lastig… Zeker op hun gebruikelijke filmlocatie in Atlanta. Bronnen melden zodoende dat Marvel uitwijkt naar Australië, zowel voor de nieuwe Thor-film als voor toekomstige projecten zoals Fantastic Four! En het schijnt dat Lawrence as we speak onderweg is naar het land down under.

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Fantastic Four in WandaVision?

Hoe aannemelijk is dit gerucht? We weten al dat Marvel in ieder geval wel degelijk plannen heeft voor Fantastic Four. En die plannen zouden wel eens niet zo heel lang op zich kunnen laten wachten! Veel mensen menen namelijk dat WandaVision dient als introductie van de Fantastic Four in het MCU. Lawrence is echter misschien niet de meest logische keuze… Zij speelde namelijk nog niet zo lang geleden een rol in de X-Men-films! Ook weten we dat de actrice het eind vorig jaar in ieder geval nog druk had met de opnames van de Netflix-komedie Don’t Look Up

Maar goed, hopelijk snel meer nieuws over deze film! Voor nu wijzen we je graag op dit toplijstje met alle toekomstplannen van Marvel! Op zoek naar een film om nu te streamen? Dit zijn wat ons betreft de toppers in het aanbod van Disney+. En dat biedt een mooi bruggetje naar onze podcast, waarin we je deze week bijpraten over de komst van Star op de streamingdienst.

Lees verder