Jennifer Garner: ‘Reboot Alias in de maak’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Garner: ‘Reboot Alias in de maak’

Jennifer Garner: ‘Reboot Alias in de maak’

|
|

Laatste update:

Volgens Jennifer Garner wordt er gewerkt aan een reboot van de spionageserie Alias. En als het aan de actrice ligt, hebben we nog niet het laatste gezien van Sydney Bristow!

Doorbraak

Jennifer Garner brak begin deze eeuw door met Alias. In deze gelikte actieserie speelde zij de rol van Sydney Bristow, een sexy spionne die geen missie uit de weg ging. De reeks betekende niet alleen de doorbraak van Garner, maar ook van J.J. Abrams. Hij groeide uit een grote speler met titels als Lost, Cloverfield en Star Wars: The Force Awakens. In 2006 kwam na vijf seizoenen een einde aan Alias, maar volgens Jennifer Garner is er een reboot in de maak!

Cameo

“Ik heb gehoord dat er wordt gewerkt aan een reboot van Alias, maar ik ben er nog niet voor benaderd. Ik weet dan ook niet hoe serieus de plannen zijn”, aldus de actrice. Ondanks dat Garner met de actiefilm Peppermint onlangs nog bewees dat ze het ass-kicken nog niet verleerd is, ziet ze zichzelf niet opnieuw tekenen voor de hoofdrol. Maar een cameo ziet Garner wel zitten: “Ik zou heel, heel pissig zijn als ik geen gastrol krijg.”

Lees verder