Jennifer Aniston

Veronica Superguide logo
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston wil toch wel een Friends-reünie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jennifer Aniston ziet een Friends-reünie wel zitten. Ze was te gast bij Ellen DeGeneres en daar werd haar gevraagd of ze de groep weer bij elkaar zou willen brengen. “Waarom niet? Luister ik heb je dit al eerder verteld. Ik zou het doen.

Zijn de mannen overgehaald?

Ze zegt vervolgens dat alle andere leden van de populaire tv-serie hun oude rol ook weer willen oppakken, mocht de kans er komen. Heeft ze haar oud-collega’s dan toch overgehaald? Matthew Perry heeft namelijk eerder gezegd dat hij nachtmerries kreeg van alleen al de gedachte aan een vervolg. Ook David Schwimmer dacht er vorig jaar nog anders over. “Ik denk dat niemand ons wil zien met krukken en rollators.

Anything can happen

Fans vragen al jaren om een vervolg op de sitcom. Friends sloot na 10 seizoenen in 2004 af met emotioneel einde. De bedenkers van de serie, David Crane en Marta Kauffman, sloten een reboot al uit. Maar in de woorden van Jennifer: “Anything can happen.” En anders moeten we het maar doen met de parodiemusical Friendsical, die deze zomer op verschillende plekken in Engeland verschijnt. 

Lees verder