Jennifer Aniston

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston wil oud worden met Sandra Bullock

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Veel Hollywood-acteurs kennen elkaar maar echte vriendschappen tussen 2 supersterren zijn zeldzaam. Actrices Jennifer Aniston en Sandra Bullock zijn zulke hartsvriendinnen en Interview Magazine liet de Friends-ster interviewen door haar bestie. Daarin verklapte Jennifer Aniston dat ze oud wil worden met Sandra Bullock!

Samen in het bejaardentehuis

Jennifer en Sandra twijfelen er niet aan dat ze beide over 30 jaar in hetzelfde bejaardentehuis zitten. “Ik help jou met je tanden, jij helpt mij met mijn luiers", grapt Sandra Bullock. De actrices kennen elkaar al jaren en kwamen in contact doordat ze een tijdje met dezelfde man hadden gedatet.

De Friends-actrice gelooft trouwens niet dat kunstgebitten en luiers nog nodig zijn wanneer zij hoogbejaard is. "Dan is er zoveel bekend op het gebied van gezondheid, bovendien zorgen we goed voor onszelf."

Jennifer Aniston haalt vrienden weg bij hun telefoons

Sandra Bullock is ook blij dat Jennifer Aniston heel actief is met haar vrienden. Ze sleurt ze letterlijk achter hun smartphones vandaan om iets te ondernemen. "Jij dwingt ons wat te ondernemen in een tijd waarin iedereen aan zijn telefoon is gekluisterd. Alleen maar omdat jij van plan bent om 115 jaar te worden en je vrienden bij je wil hebben." Ze ontroert Jennifer ook nog eens door te zeggen dat ze zich altijd veilig en fijn voelt wanneer ze samen zijn. D’awww wat lief!

Friends-reboot when?

Tot slot wordt er ook nog even gegrapt over of ze de Friends-reboot gaat doen. Helaas blijft dat nog steeds onduidelijk, maar het gerucht gaat dat HBO werkt aan een Friends reünie en dat Ellen DeGeneres die mag presenteren! Jennifer Aniston heeft sowieso alle Friends-acteurs laatst weer ontmoet. Fingers crossed!

Lees verder