Jennifer Aniston

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston reageert op dating-geruchten David Schwimmer

|
|

Laatste update:

Niet lang na de langverwachte Friends-reünie die in mei op televisie te zien was, doken er al snel geruchten op dat hét koppel uit de serie, Ross en Rachel (gespeeld door David Schwimmer en Jennifer Aniston) elkaar in het echt toch ook wel meer dan leuk bleken te vinden. Vertegenwoordigers van David Schwimmer waren er snel bij om dit te ontkennen, maar vanuit kamp Jennifer bleef het toch wel lang stil… Tot nu.

‘Het is mijn broer!’

Tegen Entertainment Tonight vertelt Jen hoe bizar ze die roddels vond. “Het is mijn broer”, lacht de actrice. “Maar ik begrijp het wel. Het laat zien hoe hoopvol mensen zijn over fantasieën, over dromen die uitkomen.”

Toch komen de geruchten niet uit de lucht vallen, want tijdens de reünie vertelde David dat hij wel degelijk een major crush had op Jen. En dat was wederzijds, maar ze hadden beiden een relatie en hebben er daarom verder nooit iets mee gedaan. In plaats daarvan “stopten we onze liefde voor elkaar in Ross en Rachel”, aldus de actrice.

Helaas, geen real-life Ross & Rachel, dus! Hoeven ze in elk geval nooit ruzie te maken over of ze wel of niet on a break waren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder