Jennifer Aniston kondigt terugkeer Murder Mystery aan

Jennifer Aniston en Adam Sandler in Murder Mystery
© Netflix

Na het onverwacht grote succes van Murder Mystery, gingen Adam Sandler en Jennifer Aniston bijna meteen aan het werk met de sequel: Murder Mystery 2! Vanuit Parijs laat Jennifer weten dat de opnames voor de populaire film afgerond zijn.

Op Instagram deelt Aniston beelden van de set in Parijs. ‘Merci Paris! That’s a wrap.’ We zien Jennifer met haar tegenspeler Adam Sandler, schitterende beelden uit Parijs én natuurlijk de Eiffeltoren een keertje of tien.

Murder Mystery was in 2019 een fikse hit op Netflix, mede door de aanwezigheid van de populaire  Aniston. In de film spelen ze een echtpaar dat middenin een huwelijkscrisis zit. Agent Nick (Adam Sandler) zegt dat hij op een geheime politiemissie is om indruk te maken op zijn vrouw, en als ze betrokken raken bij een buitenlandse moord dreigt hun vakantie in het water te vallen.

Murder Mystery keert terug!

Murder Mystery combineerde grappen, exotische locaties én een moordmysterie in een behoorlijk leuke verpakking. Enorm hoogstaand was de film niet, maar hij was een stuk beter te verteren dan veel andere Sandler-films op Netflix.

Over het verhaal van Murder Mystery 2 is nog niet zo veel bekend, maar we verwachten een mysterie en minstens één moord. De opnames van de film zijn vlot afgerond, dus we verwachten dat de film dit jaar nog uitkomt op Netflix; misschien van de zomer al!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.