Jennifer Aniston en Justin Theroux uit elkaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Aniston en Justin Theroux uit elkaar

Jennifer Aniston en Justin Theroux uit elkaar

|
|

Laatste update:

Twee dagen na Valentijn trapt de liefde ons wederom tegen de schenen. De ultieme girl-next-door, Jennifer Aniston, en haar hubby Justin Theroux zetten een punt achter hun relatie. Dit laat het Hollywood-koppel weten in een gezamenlijke statement.

Waaaat?

"In een poging verdere speculatie te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. Eind vorig jaar hebben we gezamenlijk en met liefde deze beslissing genomen. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben uit elkaar te gaan als stel, maar we kijken er naar uit om onze vriendschap voort te zetten.

Maar waarom?

De twee gaven geen reden voor hun breuk, maar veel Amerikaanse media speculeren dat het stel voornamelijk in verschillende steden woonde. Justin werd het afgelopen jaar vaak gespot in New York, terwijl Jenny het grootste deel van haar tijd in Los Angeles doorbracht.

Het acteurskoppel kreeg zeven jaar geleden een relatie en kondigde in 2012 hun verloving aan. Ze trouwden in 2015 en hebben geen kinderen.

Hoe nu verder?

Jennifer is samen met Reese Witherspoon dit jaar te zien in een tv-serie over een Amerikaanse ochtendshow. Justin is vanaf volgende week in vol ornaat te aanschouwen in Netflix-film Mute.

Lees verder