Je Zal Het Maar Hebben terug van weggeweest

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Je Zal Het Maar Hebben terug van weggeweest

Je Zal Het Maar Hebben terug van weggeweest

|
|

Laatste update:

De geschiedenis van Je Zal Het Maar Hebben gaat ver terug. In 2001 was het programma, waarin jongeren met een ziekte, aandoening of beperking vertellen over hun leven, voor het eerst te zien. Bart de Graaff, geestelijk vader van BNN en ook zijn hele leven ziek, was toen zelf nog onder ons. 15 seizoenen en 130 afleveringen later begint het programma vanavond aan zijn zestiende jaargang.

Qua presentatie is er de afgelopen jaren behoorlijk wat veranderd, Patrick Lodiers nam de duties tijdens de eerste vier seizoenen voor zijn rekening. Ruben Nicolai deed de aansluitende drie en tussen het achtste en het dertiende seizoen sprak Valerio Zeno met de jonge patiënten. Sinds de veertiende reeks is Tim Hofman het gezicht van Je Zal Het Maar Hebben.

Het programma was -mede door een rustperiode van Tim Hofman- een tijdje niet te zien, maar maakt in een wereld van oppervlakkigheid en uiterlijk vertoon een welkome comeback op televisie. Dat een leven met een ziekte of beperking lastig kan zijn, daar willen de types die Tim Hofman wekelijks volgt helemaal niets van weten. Ze proberen een zo normaal mogelijk leven te leiden en laten zich daarbij door niets of niemand tegenhouden.

Daar hoeven we vrij weinig aan toe te voegen, behalve dat je zou moeten kijken. En dat kan vanaf vanavond weer elke dinsdag. Om 21:15 uur op NPO 3.

Lees verder