Je kunt de villa van Isola di Beau huren (maar je moet wel flink je portemonnee trekken)

Door Emma de Wijer
Isola di Beau villa

Matthijs de Ligt, Monica Geuze, Hanna Verboom en Diederik Ebbinge: allemaal hebben ze geslapen in de superdeluxe villa van Isola di Beau. En jij kunt je ook bij dit rijtje voegen – áls je een gespekte bankrekening hebt.   

Grote villa, grote verhalen

Praten over het leven: waar kun je dat nou beter doen dan bij een dromerige villa op een idyllische plek. Dat die formule werkt, blijkt in Isola di Beau waar Beau van Erven Dorens openhartige gesprekken voert met twee BN'ers per keer. Hij kreeg Martijn Krabbé aan het praten over het Voice-schandaal, Diederik Ebbinge vertelde waar hij spijt van heeft en Beau pinkte zélf ook nog een traantje weg

De villa van Isola di Beau 

Kijkers vergapen zich ondertussen aan de adembenemende villa waarin Beau en zijn gasten verblijven. Het gaat om Villa Polpe, vernoemd naar het schiereiland waar de villa staat: Punta Volpe. Het is een klassiek gebouw met een oude toren die je wel vaker op Sardinië ziet. Met zes kamers, een immense tuin van 10.000 m2 en een zwembad is de villa van alle gemakken voorzien. Maar de kers op de taart is het privéstrand waar de villa direct aan ligt. Jawel: een strand met azuurblauwe zee, van jou alleen!

Luxe in Villa Polpe

Uiteraard kun je onbeperkt streamen op de WiFi van de villa, en ook kun je zes auto's kwijt bij de villa. Maar er zijn nog meer opties bij te boeken om je verblijf bij Villa Polpe nóg luxer te maken. Een chef die voor je kookt, een butler die alles voor je doet, elke dag een massage van een masseur of -welja- en privévliegtuig? Alles is te regelen in de luxueuze villa.  

Dit kost de villa van Isola di Beau

De omgeving is zó prachtig dat the rich & famous van over de hele wereld regelmatig naar Sardinië afreizen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat je diep in de buidel moet tasten om te verblijven in de villa van Isola di Beau. Een weekje genieten in Sardinië kost je tussen de 21 duizend en 40 duizend euro. Oef, nog even sparen!

Isola di Beau zie je elke zondag rond 20.00 uur op RTL 4. Check hier wie Beau de komende weken nog ontvangt.