Jason Statham vecht tegen mega killerhaai in actiefilm Meg

Veronica Superguide logo
Jason Statham vecht tegen mega killerhaai in actiefilm Meg

Jason Statham vecht tegen mega killerhaai in actiefilm Meg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actieheld Jason Statham keert terug naar het grote doek ‘to kick some ass’. In de actiefilm Meg komt hij erachter dat de schijnbaar uitgestorven mega haai, Carcharodon Megalodon, nog springlevend is.

De film is gebaseerd op de science-fiction thriller Meg: A Novel of Deep Terror van auteur Steve Alten uit 1997. Op opnames van de film zijn deze week van start gegaan in Nieuw-Zeeland. Warner Bros. deelde de eerste foto van de set.

Gezonken

Jason Statham speelt een rescue duiker die een gestrande diepzee-crew moet redden na een aanval van een gigantisch wezen. Hun duikboot ligt op de bodem van de Stille Oceaan en de crew zit opgesloten. Li Bing Bing (Transformers: Age of Extinction), de dochter van een Chinese oceanograaf, schakelt de hulp van Statham in en samen moeten ze het opnemen tegen een kwaadaardige prehistorische mega haai van 20 meter lang.

De film wordt geregisseerd door Jon Turteltaub (National Treasure, The Sorcerer’s Apprentice). Ook Ruby Rose (Orange is the New Black) Cliff Curtis (Fear the Walking Dead), Rainn Wilson (The Office), Winston Chao (Skiptrace), Page Kennedy (Rush Hour) en Jessica McNamee (The Vow) zijn van de partij.

Meg draait vanaf maart 2018 in de bioscopen.

Lees verder