Peter-Dinklage-Jason-Momoa-Twins

Veronica Superguide logo
Peter-Dinklage-Jason-Momoa-Twins

Jason Momoa wil remake van Twins doen met Peter Dinklage

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het gigantische succes van Aquaman kan Jason Momoa zowat elke rol doen waar hij zin in heeft, en hij maakt er geen geheim van wat er zoal op zijn verlanglijstje staat. Zo liet hij deze week al weten dat hij graag de rol van Wolverine van Hugh Jackman over zou nemen. Daarnaast blijkt de sympathieke bink ook wel te porren voor een remake van de komedie Twins uit 1988. Hierin zou Jason dan Arnold Schwarzenegger vervangen als de vriendelijke Julius terwijl zijn Game of Thrones-collega Peter Dinklage de rol van Danny DeVito als de valse Vincent op zich zou nemen.

“Zeg me maar waar ik moet tekenen!”

Tijdens een Q&A in Texas legde een fan deze optie aan de Aquaman-ster voor, en hij werd meteen razend enthousiast: “Zeg me maar waar ik moet tekenen! Dat zou te gek zijn, ik ben dol op die film!”, zo luidde zijn antwoord. En het kan haast niet anders of dit gaat ook onder de aandacht komen van studiobazen, dus kijk niet raar op als deze remake er ook echt gaat komen.

Samen naar Slash

Een andere reden waarom deze remake zomaar zou kunnen gebeuren, is dat de Hawaiiaanse reus en de cynische dwergacteur het goed met elkaar kunnen vinden. Ook al waren Khal Drogo en Tyrion Lannister dan niet tegelijk in beeld tijdens het eerste seizoen van Game of Thrones, toch zijn de voormalige collega’s vrienden geworden. Zo bezochten zij twee jaar terug samen een Guns N' Roses-concert in Londen.

Tweede Arnold-reboot voor Aquaman

Voor Jason zou een Twins-remake de tweede keer zijn dat hij een rol van Arnold Schwarzenegger zou overnemen; enkele jaren terug speelde hij al de titelrol in een weinig succesvolle reboot van Conan the Barbarian. We zouden graag zien dat Arnold nu eindelijk eens aan de slag gaat met die derde Conan-film King Conan, maar de oude actieheld geeft zelf de prioriteit aan een vervolg op Twins. Schwarzenegger is namelijk al jaren bezig om een vervolg genaamd Triplets van de grond te krijgen waarin blijkt dat de Oostenrijkse eik en Danny DeVito eigenlijk deel uitmaken van een drieling ... Met Eddie Murphy als hun drielingbroer?!

Lees verder