Jason Momoa in Aquaman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa in Aquaman

Tof! Jason Momoa draagt paars Joker-pak bij première

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Als Aquaman-vertolker mag je natuurlijk niet ontbreken op de première van DC-film Joker, die gisteren plaatsvond in L.A. Jason Momoa ging echter niet in een saai zwart maatpak zoals velen, maar regelde een paars kostuum dat sterk doet denken aan Jokers comic book-outfit! 

Grote ster Joaquin Phoenix en zijn vriendin Rooney Mara gingen wél voor een erg degelijke zwarte look, maar Momoa maakte er echt iets speciaals van. Hij trakteerde zijn insta-volgers voor de grote première alvast op een voorproefje. 

Jason Momoa als Joker

Kijk 'm eens shinen op de rode loper! Jason, met vrouw Lisa Bonet aan zijn arm, refereert hiermee aan Jokers klassieke look uit de stripverhalen. Hierin ziet Batmans aartsvijand er bijna altijd zo uit. Een paars pak dus. De Aquaman-baas kent zijn klassiekers! 

Reacties op Joker

Joaquin Phoenix' vertolking van Arthur Fleck/Joker levert tot nu toe extreem goede recensies op. Over het algemeen dan, want sommige criticasters leggen ook een link met real life-psychopaten die hierdoor misschien geïnspireerd raken tot extreem gewelddadige acties als schietpartijen. De film zou je namelijk sympathie laten voelen voor Arthurs beweegredenen. Gevaarlijk voor mensen die al niet stabiel zijn, zo klinkt de kritiek. Toen een interviewer Joaquin er laatst naar vroeg, liep hij zelfs weg. Nog heel even wachten en dan kunnen we gelukkig zélf bepalen wat we hiervan vinden. 

Joker draait vanaf donderdag 3 oktober in de bioscopen!

Lees verder