Jason Bourne-serie Treadstone in de maak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Bourne-serie Treadstone in de maak

Jason Bourne-serie Treadstone in de maak

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse zender USA is bezig met het maken van een tv serie genaamd Treadstone dat zich afspeelt in het 'Jason Bourne-universum'. En na het nieuws dat de populaire serie Shooter van de buis geplukt wordt, hopen wij dat Treadstone een waardig vervanger is.

Treadstone

De serie wordt volgeramd met actie en thriller-elemententen en zal gaan over gemodificeerde en rete-sterke CIA-agenten die over de hele wereld op dodelijke missies gaan. Tussen deze agenten bevindt zich overigens geen Matt Damon...

Opvallend is dat USA de serie al bestelde voordat ze een pilotaflevering gezien hadden. Het lijkt er dus op dat de studio razend enthousiast over het project is en dat we wellicht een goede vervanger voor Shooter te pakken hebben. De serie start begin 2019 met de productie. Nog eventjes geduld hebben, dus!

Bourne

De Bourne-filmreeks knalde voor het eerst onze netvliezen op in 2002 met The Bourne Identity. Een aan geheugenverlies-lijdende Jason Bourne (Matt Damon) moest zijn leven weer op de rit krijgen, terwijl hij zijn uitmuntende vecht-skills gebruikte om een CIA-plot onderuit te halen. Na deze absolute kaskraker volgde er drie vervolgen, met als laatste de film Jason Bourne in 2016.

Lees verder