jasmine sendar expeditie robinson rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jasmine sendar expeditie robinson rtl boulevard

Expeditie Robinson-vertrek Jasmine Sendar kreeg vervelend staartje

|
|

Laatste update:

Jasmine Sendar werd gisteren door haar mede-Expeditie Robinson-kandidaten naar huis gestuurd. Dat was sowieso al lullig… maar tot overmaat van ramp kreeg haar vertrek thuis ook nog een vervelend staartje!

'Mijn derrière...'

Gisteren moest Jasmine Sendar Expeditie Robinson verlaten… De actrice vertelt RTL Boulevard dat ze na thuiskomst direct naar haar ouders is gegaan om zich lekker te laten vertroetelen. En dat was wel nodig ook… Jasmine voelde zich namelijk allesbehalve goed: “Ik heb – ja, dat is misschien niet heel smakelijk – anderhalve week diarree gehad.” Gelukkig kan ze inmiddels wel lachen om haar lichamelijke ongemakken: “Ik heb ook heel erg veel last gehad van mijn stuitje. Mijn derrière daar was een vetpercentage van afgegaan“, schatert ze.

Dolksteek in Expeditie Robinson

Jasmine begon de Expeditie Robinson-aflevering van gisteren op Winnaarseiland. Helaas moest ze vertrekken nadat ze een proef verloor van de koningin van Winnaarseiland: Sandra Ysbrandy. En dat was het begin van het einde voor ‘publiekslieveling’ Jasmine… Toen ze aankwam op haar eigen eiland stak Britte Lagcher namelijk meteen een dolk in haar rug! Britte deed net alsof ze zichzelf wilde opofferen en adviseerde Jasmine om niet al haar stemmen te gebruiken bij de Eilandraad. Jasmine tuinde in de list en moest definitief vertrekken... Lees hier meer over de spraakmakende aflevering!

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder