Jared Leto versus de Yakuza in Netflix-trailer The Outsider

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jared Leto versus de Yakuza in Netflix-trailer The Outsider

Jared Leto versus de Yakuza in Netflix-trailer The Outsider

|
|

Laatste update:

Netflix lijkt met The Outsider een sterke misdaadthriller in handen te hebben. Joker-acteur Jared Leto tekende voor de hoofdrol!

Gevangenis

In The Outsider speelt Oscarwinnaar Jared Leto (Requiem for a Dream, Suicide Squad) de Amerikaanse soldaat Nick Howell. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt hij gevangen genomen door de Japanse strijdkrachten. Hij belandt in een cel met een vooraanstaand lid van de Yakuza, de Japanse maffia. Dankzij zijn celgenoot weet Nick zijn tijd in de gevangenis te overleven, maar eenmaal op vrije voeten eist de misdaadbaas wel een tegenprestatie van de Amerikaan…

Hoge prijs

The Outsider belooft een duistere thriller te worden die zich afspeelt in een van de meest mysterieuze misdaadorganisaties ter wereld. De Amerikaanse soldaat werkt zich al snel op in de rangen van de Yakuza, maar moet daarvoor een hoge prijs betalen. Met het talent voor en achter de camera zit het in ieder geval wel goed. Jared Leto is momenteel een van de meest gewilde acteurs van Hollywood en ook de Deense regisseur Martin Zandvliet timmert lekker aan de weg. Hij maakte eerder indruk met het voor een Oscar genomineerde oorlogsdrama Land of Mine.

The Outsider is vanaf 9 maart te zien op Netflix.

Lees verder