Jane Fona in Grace and Frankie

Veronica Superguide logo
Jane Fona in Grace and Frankie

Jane Fonda: 'ben te druk voor seks'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Living legend Jane Fonda (82) is drukker dan ooit. De Grace and Frankie-actrice laat het seksen daarom (in tegenstelling tot haar personage in de Netflix-serie) lekker links liggen!

In een interview in Ellen, gepresenteerd door guest host Tiffany Haddish, geeft Jane eerlijk toe dat ze geen seks meer heeft. Vanwege haar vele klimaat-acties en uiteraard haar acteerwerk voelt ze niet meer zoveel voor een wip. "Ik heb geen tijd. Ik ben oud en ik heb het zo vaak gedaan. Ik heb het nu niet nodig omdat ik het te druk heb."

Er overheen gegroeid

"Mijn favoriete ex-man Ted Turner zei altijd: als je te lang wacht dan groei je er overheen. Ik denk dat hij gelijk heeft", gaat de legendarische Fonda verder. "Ik zou geen seks meer kunnen hebben zélfs al zou ik het willen." Dat en meer seksueel getinte ontboezemingen - Jane belandde ooit bijna in bed met Marvin Gaye - zie je hieronder.

Grace and Frankie op Netflix

Nu we Jane zo zien moeten we natuurlijk meteen aan haar geniale Netflix-serie Grace and Frankie denken, die ze samen met Lily Tomlin maakt. De bejaarde Netflix-bff's kwamen begin dit jaar terug op de streamingdienst met seizoen 6 van de sitcom. Maar... eind vorig jaar werd helaas al duidelijk dat de show gaat stoppen. Gelukkig komt er nog één seizoen! Wanneer het zevende en laatste deel uitkomt, is niet bekend. De productie ligt stil door corona, maar de opnames gaan in januari 2021 weer verder. Kunnen we seizoen 7 eind 2021 verwachten, of gaat 'ie toch naar 2022? We houden je op de hoogte!

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Lees verder