Jan Versteegh zegt 'ja' tegen vriendin Dieuwertje

Veronica Superguide logo
Jan Versteegh zegt 'ja' tegen vriendin Dieuwertje

Jan Versteegh zegt 'ja' tegen vriendin Dieuwertje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jan Versteegh is getrouwd met zijn vriendin Dieuwertje. Op Instagram postte de BNN-presentator een foto waar het huwelijksgeluk van afspatte.

Bruidspaar

“Meneer en mevrouw Versteegh”, schrijft Jan bij een foto van hem en Dieuwertje die genomen is op hun trouwdag. Tijdens een vakantie in Japan vroeg de presentator zijn vriendin ten huwelijk. Wanneer het feest zou gaan plaatsvinden, was niet bekend. Het Amsterdamse Park Frankendael was de locatie van de bruiloft.

Echo

Jan en Dieuwertje worden in het najaar voor het eerst vader en moeder. Ook dit maakte Versteegh bekend op Instagram. Hij postte een kiekje van Dieuwertjes buik en de echo van hun eerste kindje, een dochter. 

Geen Geraldine

Omdat de twee vaak samen gespot worden, zijn mensen nog weleens in de veronderstelling dat Jan een relatie heeft met collega Geraldine Kemper. Beide BNN-gezichten hebben al vaker laten weten dat hun band puur vriendschappelijk is. Dieuwertje doet niets in de entertainmentbusiness en dat vindt Jan wel zo fijn. “Twee van die televisie-ego's op één kussen, dat werkt toch helemaal niet!”, vertelt hij vorig jaar in gesprek met 100% NL.

Lees verder