Jan Smit haalt Vlaamse successhow naar Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Smit haalt Vlaamse successhow naar Nederland

Jan Smit haalt Vlaamse successhow naar Nederland

|
|

Laatste update:

Jan Smit heeft een mooie presentatieklus te pakken. Voor het nieuwe programma Sorry Voor Alles gaat de zanger nietsvermoedende mensen -een maand lang!- in het ootje nemen.

In Vlaanderen is de tv-show met de verborgen camera al een groot succes. Het programma dingt dit jaar zelfs mee naar een International Emmy Award.

In Sorry Voor Alles wordt iemand een maand lang gevolgd met een verborgen camera en in bizarre situaties gebracht. Vrienden en familie zitten allemaal in het complot. Zo kan iemand een hoofdrol spelen in de nieuwe videoclip van Wolter Kroes zonder dat zelf te beseffen. Of iemands interieur blijkt onderdeel te zijn van een expositie in het Groninger Museum.

Sorry hè

Aan het einde van de maand wordt de kandidaat naar de studio gelokt. Presentator Jan Smit zegt daar ‘sorry voor alles’ en maakt het goed met persoonlijke prijzen. Die kunnen gewonnen worden in een vragenspel van vier rondes en een finale die helemaal in het teken staat van de grappen die met het slachtoffer zijn uitgehaald.

Sorry Voor Alles is een programma van AVROTROS en zal vanaf zaterdag 11 november zes weken lang te zien zijn. 20.30, op NPO1.

Lees verder